zaterdag 29 maart 2008

En ons bougie was oit...

Kort verslag van sterspeler Pieter H.:
"Eerste helft: bijzonder goed gespeeld, die mannen wisten niet wat er gebeurde, 3-1 voorgestaan, uiteindelijk blijven vechten en eerste helft op 4-4 afgesloten.
En toen liep het mis...
Eindresultaat 4-12. Die mannen maakten 1 goal en kregen weer alle vertrouwen. Bij ons ging het 'wat' minder als de eerste helft en zo geschiede.
Toch heb ik 2 wereldgoals gemaakt :p"

En zo hield Pieter woord!

2 opmerkingen:

Unknown zei

De wedstrijd van zaterdag was van het beste dat jullie al gebracht hebben, vrij staande man werd gedekt en speler in balbezit werd onder druk gezet. via 1-0 over 1-2 stond het 5 minuten voor de rust zowaar 4-2 en met een beetje meer rust kon het zelfs meer zijn, het cafeetje wist niet wat er gebeurde en geraakte zowaar gefrustreerd. Ik wil iedereen een pluim geven, zag in de eerste helft de Rutger op zijn best, maw ervoor zorgend dat de andere beter worden, Kris steeds klaarkijkend en nogmaals bewijzend dat het leven pas begint bij 40, Pieter als een professional de tegenstander provoceren, Pieter H en Bart liepen de longen uit het lijf, Laurens die met een gooaltje en assist zijn steentje bijdroeg, en Bret die zijn beste wedstrijd speelde (in de eerste helft lukte alles) en Simon die zijn uiterste best deed om de netten ongeschonden te houden. Proficiat maanen en meer van dat in de komende wedstrijden