zondag 17 februari 2008

Whoeppa, meer van dat alstublieft!!!

Met veel zelfvertrouwen na de goeie match van vorige week trokken we vandaag (gisteren red.) richting Moorsel, alwaar ons alweer een stevige tegenstander te wachten stond, nl. RSCA (voor de sportieveling, niet hét RSCA, maar doodeenvoudig RSC Aalst).
Bij het begin van de wedstrijd was het nog wat aftasten, maar algauw bereikten we zowaar een 1-0 voorsprong na een fraaie goal van Rutger. Nog geen 5 minuten later probeerde Pieter een pass te geven naar de vrijstaande Simon, maar de pass verdween via het been van één van de RSCA-spelers vakkundig in eigen doel: 2-0. Wat volgde was zowaar een spektakelstukje van de Zwette Maanen (je ziet, we denken ook aan onze supporters die in talrijke getale de verre verplaatsing hadden gemaakt). We duwden nog even door en aan de rust stonden de 4-0 cijfer op het bord, met dank aan een mooi (ingestudeerd?) nummertje van Philippe op een hoekschop.
Na de rust begonnen we met een iets mindere periode, wat resulteerde in een tegentreffer van RSC Aalst, maar geen paniek, het was nog steeds maar 4-1. Na wat over-en-weer getik en een nerveus kwartiertje stond de 5-2 op het bord. Uiteindelijk vonden we dat we het aan onze fans verplicht waren nog even alles te geven en dat bleek nog aardig te lukken ook: 7-2 was dan ook de logische einduitslag. Eindelijk konden we dus - na de laatste winstmatch tegen ZVC Paal-Binnen - nog eens proeven van de zoete smaak van de overwinning. En reken maar dat dat vanavond nog duchtig gevierd zal worden in 't stad.
Volgende afspaak op vrijdag 22 februari om 22u tegen de Rangers. Plaats van dit sportieve gebeuren is alweer de Faluintjes, misschien dat dit ons wel geluk brengt!

Met dank aan uw vliegend reporter ter plaatse: Simon.

1 opmerking:

verbanck zei

Super! Mooi gedaan, aanwezige zwette maanen. Jammer dat ik er niet bij kon zijn. Wat een uitslag! Dei tactische bespreking van onze coach heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen.