zondag 10 februari 2008

En gammeseerd dammen ons emmen!

Zwette Maanen - Alma: 1-9

Slechts zes spelers waren bereid gevonden om de verre verplaatsing naar Herzele te maken, voor een thuismatch nota bene. Gelukkig waren het niet de minste: Simon, Ward, Bonnie, Brett, Sander en PieterV namen het voor de vierde keer dit seizoen op tegen de sympathieke tiktakvoetballers van Alma.
Vooraf werden twee doelstellingen vooropgesteld: zelf proberen scoren en geen dubbele cijfers tegen krijgen. Winnen was maar een bijkomstig doel.
Met de rust keken we al tegen een 0-5 achterstand aan, dat zag er dus niet al te best uit. Maar na onze zevende tegengoal had Ward er genoeg van en rolde hij in zijn eentje de Alma-verdediging op. 1-7 en applaus van op alle banken.
Deze goal gaf ook onze doelman Simon weer nieuwe moed en hij geloofde echt dat hij een muur was. De ene prachtsave volgde de andere op.
Ondertussen was het vat bij iedereen wel een beetje af. Met slechts één plaatsje op de bank moest er immers veel gelopen worden. Gelukkig hebben we in het zaalvoetbal recht op een time-out, waar we in de loop van de tweede helft voor het eerst dit seizoen gebruik van maakten.
De match werd beëindigd met een 1-9-stand. Onze doelstellingen waren dus bereikt én we hadden ons nog eens goed geamuseerd ook. Graag meer van dat, maar dan met nog wat meer spelers in onze ploeg en desgevolgend ook wat meer doelpunten aan onze kant.

Volgende afspraak: zaterdag 23/2 om 16u in Ten Rozen, tegen ZVC Boavista.
Beste spelers, gelieve talrijk aanwezig te zijn. Kom ook een kwartiertje vroeger dan gewoonlijk, want coach Gunther heeft ons een tactische bespreking beloofd!

Dank aan onze nederige reporter van dienst: PieterV.

7 opmerkingen:

DZM-admin zei

Dus eigenlijk heeft enkel Ward aan de voorafgestelde doelstellingen kunnen beantwoorden? Of moet ik het zo niet bekijken? :-p
Tis mooi dat er inderdaad geen dubbele cijfers verschenen zijn! Proficiat met dit verlies :-) Hoe raar dat ook mag klinken...

Anoniem zei

volgens de wepsaajt van avza is de volgende match volgende week zaterdag om 4 uur in de faluintjes tegen rsc aalst. En het zijn zij die op 23 februari tegen boavista spelen.

Unknown zei

Zaterdag spelen we trouwens In Moorsel ipv in Ten Rozen. Als we winnen, hebben we 15 punten en komen we gelijk te staan met RSC Aalst.

De opdracht is dus duidelijk...

Anoniem zei

Neen, het is ook dank zij Simon "De muur" en de andere spelers dat we de doelstellingen hebben kunnen behalen. Ik heb ook maar kunnen scoren dankzij een prachtige assist van pieter V.
Maar toch even een correctie. De volgende match is op 16 februari om 16u in de Faluintjes tegen RSC Aalst

DZM-admin zei

Ja jongens, de een of andere onverlaat (ikke dus) had een functie'tjen actief gezet waardoor alle commentaren eerst moesten goedgekeurd worden. Bij deze is dat in orde, wat ge post komt onmiddellijk online.
Zeg, wat is dat trouwens met De Grot, bestaan die niet meer, dat ze al hun matchen forfait geven ofzo?

Unknown zei

De Grot was vergeten hun aansluitingsbijdrage te betalen en werden geschrapt. Resultaat: iedereen 6 punten extra. Maar ik denk dat de ploegen rondom ons er ook van hadden verloren...

Lieven zei

Ik zou zeggen maak er een training van als de zaal toch vastligt of daarvoor gereserveerd was, maar dan ben ik eens naar de datum gaan kijken en die match tegen De Grot zou vallen op de eerste zondag van maart om 10 uur 's morgens dus ik denk niet dat er veel volk zou opdagen...