zondag 8 juni 2008

Oefenmatch ZVC De Steeg & Teambuilding

Zijn er voorkeuren wat betreft datum van een oefenmatch tegen ZVC De Steeg in augustus? Ollie meldt dat dit tot de mogelijkheden behoort en er enkel een datum moet worden afgesproken...

Verder is er een suggestie van Wendy om bij interesse met DZM op teambuildingsweekend te gaan in een of ander Center-Parcs-achtig resort. Wie heeft hier goesting in?

8 opmerkingen:

Lieven zei

ZVC De Steeg: liefts in de eerste helft van augustus.

Teambuildingsweekend: I'm in voor de periode eind juli, half augustus

Anoniem zei

in augustus ben ik vrij en het maakt niet uit wanneer de oefenmatch plaatsvindt.

een teambuildingsweekendje zal zonder mij zijn want anders staat er 's maandags niets van Aalst in de gazet

Lieven zei

Tja, da's dan de tol van iets zinnig in de gazet te zetten eh :-)

verbanck zei

Ik heb ook wel zin in een teambuildingweekend. Alleen zit ik nog met een te schrijven thesis en een tweede zit, dus ik vrees een beetje voor een tijdstip dat mij zal passen.
Maar ik vind het zeker een goed idee en als het wordt georganiseerd, zal ik mijn best doen om erbij te kunnen zijn.

Simon zei

Ik zou liever niet meegaan op weekend. 2e zit zal enorm zwaar zijn. Maar g'hebt mij al wel s gehoord? 't Leren kennen zal wel spontaan zijn hoop'k :)
Oefenmatch: liefst eind juli/ begin augustus, zoiets. Alhoewel dit me niet zoveel uitmaakt. Ik hoop dat er nog volgen, of eens een training of loopsessie in't park om de bonnie's en borissen onder ons wat af te trainen.

Lieven zei

Heeft er behalve Simon, Pieter en Rutger nog iemand een mening hierover? Of is er op één of andere (zatte) avond al een beslissing gevallen?

Unknown zei

Weinig zatte avonden, of toch weinig met voldoende clubleden om dit te beslissen. Wat betreft op weekend gaan ben ik altijd kandidaat. Wat betreft oefenmatchen spelen/regelen ook.

groeten!

Anoniem zei

ik sta voor alles open :)
ben vooral benieuwt naar de oefenmatch